Kvalitní medovina za příznivou cenu.

Znáte medovinu? Ochutnali jste ji už někdy? Pokud máte rádi med, tedy ten pravý od včel, žádné náhražky ve formě pampeliškového sirupu, kterému také spousta lidí říká med a netuší, že žádným medem vůbec není, takže pokud opravdu milujete med do čaje, na chleba, oceníte, jak krásně voní a jakou má nádherně zlatavou barvu, tak pro vás bude medovina tím pravým nápojem.

medovina

Medovina se vyrábí ze zkvašeného medu. Tuto metodu znali už v dávné minulosti, dokonce už v 5. Století před naším letopočtem. Medovina vždycky bývala oblíbeným nápojem našich předků, postupem času, bohužel vytlačovaným velikou konkurencí jiných alkoholických nápojů. Ti, kteří se její výrobě věnují, vědí, že není zase tak jednoduchá, jak by se mohlo zdát. Proces výroby má více fází a zpracování musí po celou dobu probíhat ve sterilní čistotě. Jenom tak, může vzniknout opravdu lahodný nápoj exkluzivní kvality. Barva medoviny se liší podle toho, jaký med byl použit jako základ. Pokud vyrábíme z medu lučního, je i medovina světlejší, med lesní nám nabídne tmavší odstín medoviny.

medovina

V posledních letech se lidé vrací k přírodním trendům, zvyšuje se spotřeba jak medu, tak i tohoto zlatavého medového moku. Tak, jak roste spotřeba, cena medoviny klesá, takže si každý milovník medoviny může přijít opravdu na své, protože i ty nejkvalitnější produkty se dají pořídit za velice přijatelné ceny. Takže zkuste i vy ochutnat, tento prastarý lahodný nápoj, je dost pravděpodobné, že vám přímo učaruje a medovina se rázem stane vaším nejzamilovanějším svátečním nápojem. Pokud už medovinu dobře znáte, objednejte tentokrát produkty z Lihovárku, protože ten dokáže vykouzlit ty nejdokonalejší odstíny chutí svých medovin. Nabízí medoviny Křivoklátské, Hřebečské, z Vysočiny, všechny v mnoha příchutích a ještě mnoho jiných, každý si vybere tu svoji nejoblíbenější chuť.

Autor příspěvku: